Sähköasennukset

Saimaan Sähkö ja Lvi oy tekee kokonaisvaltaisia urakoita kaikille kiinteistöille ja prosesseille Niin uudis- kuin saneerauskohteissakin . Kiinteistöjen lisäksi sähköistämme lämpö- ja jäähdytysjärjestelmiä. Tarjoamme täydellisiä ratkaisuja kiinteistösi Sähköhuollossa ja sähkönjakelussa, esimerkiksi. Palveluihin kuuluvat myös ulko- ja katuvalaistus asennukset. Kiinteistöautomaation saralla tarjoamme kotiautomaatio laitteistoja, joilla yhdistetään kiinteistön eri tekniset toiminnot kuten valaistus, lämpö, jäähdytys ja hälytysjärjestelmä. Suojaamme kiinteistösi suunnittelemalla ja asentamalla palo- ja murtohälyttimiä sekä videovalvonta- että kulunvalvontajärjestelmiä. Asennamme tele- ja dataverkkoja, muun muassa valokuitu- ja kupariverkot ja langattomat verkot. Meiltä saat myös antenni järjestelmiä.

Lvi- asennukset

Tarjoamme kokonaisvaltaisia lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtopalveluita, aina putki- ja ilmanvaihtoasennuksista lämpö- ja jäähdytyslaitteiden asennuksiin. Hoidamme sekä uudisasennuksia että olemassa olevien järjestelmien ja kiinteistöjen saneerauksia. Kiinteistöautomaatiopalvelumme kautta voit kätevästi ohjata ja valvoa talotekniikkaasi. LVI-laitteiden kytkemiseen tarvitaan usein sähköasentajaa, mikä voi johtaa keskeytyksiin eri työvaiheiden välillä. Olemme ratkaisseet ongelman, sillä putkiasentajamme ovat samalla sähköasentajia. Näin vältetään kalliit keskeytykset.

Rakennustyöt

Tarjoamme monipuolista uudisrakentamista ja saneerausta korkealla ammattitaidolla. Korkean laadun takaa pitkä kokemus alalla ja käyttämämme korkealaatuiset materiaalit. Monipuolisen henkilöstön ansiosta pystymme tarjoamaan rakennustyöt perustuksista aina tarkimpiin viimeistelytöihin. Tarjoamme kokonaisurakoita ja laskutustyötä aina asiakkaan toiveiden mukaan. Remontit tehdään pääosin ”avaimet käteen periaatteella”. Kohteesta tehdään ilmainen kustannusarvio/urakkatarjous, jonka perusteella työ suoritetaan takuutyönä. Yrityksellä on hyvät yhteistyökumppanit minkä vuoksi tarjoamme kokonaisvaltaisen remontin LVI- ja sähkötöineen.

 

Maalaustyöt

Uudisrakentaminen

 

Maanrakennus

Kauttamme maanrakennus ja kaivinkonetyöt.